Uzun Ömürlü Protokol Şemsiyeleri

Uzun Ömürlü Protokol Şemsiyeleri

Yazar: Mustafa Okunma Sayısı: 2376 Yayınlanma Tarihi 09 Sep 2017 Yorum: 0

Fiber gövdeli, 8 panelli, çeliktelli, ıslanınca bollaşmayan, kuruyunca çekmeme özelliğinde olan ponje kumaştanüretilmiştir. Tel boyu 75 cm, açık halde çapı 150 cm, kapalı halinde ise100 cm gelmektedir. Protokol şemsiyelerinde 3 kişi yağmurdan korunabilir.

Protokol şemsiyelerindeki bir diğer ismi vale şemsiye olarak geçer.12 telliolan vale şemsiyesi 12 panelden oluşmaktadır. Rüzgârda ters dönmesi halinde telözelliği kırılmadan tekrar eski haline gelme özelliğindedir.

Protokolşemsiyelerinin en önemli özelliği olan 2 katmanlı rüzgâr tahliyesi bulunanhavalandırma sistemi vardır. Gelen rüzgâr bu havalandırma boşluğundan tahliye olur.Makam şemsiye adı altında kullanılabilir. Protokol şemsiyeleri, makamşemsiyeleri ve vale şemsiyelerinin kullanım alanları; Üst düzey bürokratlar, bakanlıklar,emniyet müdürlükleri, banka müdürleri, belediye başkanları, konsolosluklar, partibaşkanları, büyük kurumsal firmaların üst düzey yöneticileri, ilçe kaymakamlıkları,üniversite rektörleri, bazı kurum ve kuruluşların yöneticileri, oteller, restoranlarmüşteri memnuniyet açısından ve yağmurdan korunmak amacıyla tercih edilenyağmur şemsiye modelidir.


PROTOKOL ŞEMSİYELERİ

  
Yorumlar
Yorum Yap